Bonpet-sammutuslaitteet turvaavat kiinteistösi

Bonpet-sammutuslaitteet sopivat helppokäyttöisyytensä ja mukautuvaisuutensa ansiosta niin kotiin ja mökille kuin sähkökeskuksiin ja ravintoloihinkin. Tutustu paremmin tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Käyttökohteet

Bonpet-sammutuslaitteet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin. Ne ovat markkinoiden tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä sammutuslaitteita, joten toimitammekin niitä tilaajille kaikkialle Suomeen. Katso kaikki käyttökohteet!

Bonpet-jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme myös osaavia jälleenmyyjiä, joiden avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita suuremmalle asiakaskunnalle. Jos olet kiinnostunut jälleenmyyjäksi ryhtymisestä, lue lisää täältä!

Ohjeita turvallisuuteen

Haluamme taata asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Tämän vuoksi olemme koonneet verkkosivuillemme myös ohjeita ja tiedotteita tuotteiden käyttöön ja käyttöturvallisuuteen.

Kuvia tuotteiden testauksesta syyskuu 2013

Bonpet  sammutusampullin sekä sammutussprayn  toimintaa testattiin  ns. rasvakattilapalossa. Sammutusainetta sekoitettiin myös veteen, jolloin sammutus tapahtui sankoruiskua käyttämällä.
Kaikissa tapauksissa Bonpet tuotteet toimivat moiteettomasti. Bonpet tuotteita on testattu kaikkiaan kolmessa testissä Suomessa.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!