Sammutusampullit - automaattinen palonsammutus

Bonpet-sammutusampulli on automaattinen sammutinminisprinkleri, joka ei vaadi ihmisen osaamista eikä sen toiminta perustu mekaanisuuteen. Kun palolämpötila nousee riittävän korkeaksi, ampullin sisällä syntyy kemiallinen reaktio. Paine ampullin sisällä kasvaa, ampulli rikkoutuu ja sisältö sammuttaa tulipalon tehokkaasti.

Sopii myös hankaliin käyttökohteisiin

Sammutusampullit asennetaan syttymisvaarassa oleviin kohteisiin tai niiden yläpuolelle, esimerkiksi lieden tai kiukaan ylle. Tuote aktivoituu vasta kun lämpötila nousee 300-400 asteeseen, joten ei ole vaaraa että tuote rikkoutuisi vahingossa vaikkapa saunaa lämmittäessä.

Ampullit toimivat erinomaisesti myös esimerkiksi bussien ja veneiden moottoritiloissa, joissa syttyviä paloja on hankala päästä sammuttamaan. Myös sähkökaappien ja muiden sähkölaitteiden sammuttamiseen ampullit sopivat erinomaisesti, sillä käytettävä aine ei aiheuta oikosulkua kuten vesi.

Edistyksellinen mikrokalvo

Ampullin aineet vaikuttavat laskemalla lämpötilaa erittäin nopeasti ja estämällä lisähapen saantia palotilassa, jolloin tulipalo sammuu. Sammutuksen jälkeen aine jättää kohteeseen mikrokalvon, joka estää tilan uudelleen syttymisen 24 tunnin ajaksi.

Käyttöturvallisuustiedote on EY-asetuksen 1907/2006 (REACH) mukainen. Pelastustoimen laitelain mukainen (10/2007) 6§.

Suosittele meitä

turvatuotteet Bonpet-sammutusampullit ovat ympäristöystävällisiä. Niillä on 10 vuoden käyttöikä ja ne ovat täysin huoltovapaita.

Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!