Bonpet-sammutuslaitteet turvaavat kiinteistösi

Bonpet-sammutuslaitteet sopivat helppokäyttöisyytensä ja mukautuvaisuutensa ansiosta niin kotiin ja mökille kuin sähkökeskuksiin ja ravintoloihinkin. Tutustu paremmin tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Käyttökohteet

Bonpet-sammutuslaitteet sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin. Ne ovat markkinoiden tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä sammutuslaitteita, joten toimitammekin niitä tilaajille kaikkialle Suomeen. Katso kaikki käyttökohteet!

Bonpet-jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme myös osaavia jälleenmyyjiä, joiden avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita suuremmalle asiakaskunnalle. Jos olet kiinnostunut jälleenmyyjäksi ryhtymisestä, lue lisää täältä!

Ohjeita turvallisuuteen

Haluamme taata asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Tämän vuoksi olemme koonneet verkkosivuillemme myös ohjeita ja tiedotteita tuotteiden käyttöön ja käyttöturvallisuuteen.

Kuvia tuotteiden testauksesta syyskuu 2013

Bonpet  sammutusampullin sekä sammutussprayn  toimintaa testattiin  ns. rasvakattilapalossa. Sammutusainetta sekoitettiin myös veteen, jolloin sammutus tapahtui sankoruiskua käyttämällä.
Kaikissa tapauksissa Bonpet tuotteet toimivat moiteettomasti. Bonpet tuotteita on testattu kaikkiaan kolmessa testissä Suomessa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lahden Rakennuskeskus Oy
Viipurintitie 15 B 24
15150 LAHTI

Y-tunnus: 0838840-9
Puh: 040-3795358

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lahden Rakennuskeskus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.