Tulipalon sammutus tehokkaasti oikeilla välineillä

Suomessa syttyy keskimäärin 30-40 tulipaloa päivässä. Niiden aiheuttamat tuhot riippuvat usein alkusammutuksen nopeudesta ja tehokkuudesta. Bonpet voi auttaa asiassa toimittamalla palosuojattavaan tilaan sopivimmat ratkaisut, joilla tulipalon sammutus on mahdollisimman varmaa ja vaivatonta. Bonpet-tuotteiden sammutusteho perustuu hallittuun hapenpoistoon.

Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat:

Tulipalon vahinkojen minimointi

Kaikkien tuotteiden sisältävät kemikaalit eivät ole ihmisille tai ympäristölle vaarallisia ja ne häviävät 24 tunnin kuluessa. Aineet eivät myöskään aiheuta vesivahinkoja tai vaikeasti siivottavaa sotkua vaahtosammuttimien tapaan. Aineen saa luututtua helposti pois.

Tuotteet jälleenmyyjiltä tai Bonpetilta Lahdesta

Yksityisasiakkaat voivat ostaa tuotteita jälleenmyyjiemme kautta tai pian avautuvasta nettikaupasta. Isommat asiakkaat voivat ottaa suoraan yhteyttä meihin. Ota yhteyttä myös, jos et ole varma mikä sammutustuote sopii parhaiten tarkoituksiisi, meiltä saat asiantuntijan neuvot.

Katso esitteemme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lahden Rakennuskeskus Oy
Viipurintitie 15 B 24
15150 LAHTI

Y-tunnus: 0838840-9
Puh: 040-3795358

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lahden Rakennuskeskus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.