Sammutusampullit - automaattinen palonsammutus

Bonpet-sammutusampulli on automaattinen sammutinminisprinkleri, joka ei vaadi ihmisen osaamista eikä sen toiminta perustu mekaanisuuteen. Kun palolämpötila nousee riittävän korkeaksi, ampullin sisällä syntyy kemiallinen reaktio. Paine ampullin sisällä kasvaa, ampulli rikkoutuu ja sisältö sammuttaa tulipalon tehokkaasti.

Sopii myös hankaliin käyttökohteisiin

Sammutusampullit asennetaan syttymisvaarassa oleviin kohteisiin tai niiden yläpuolelle, esimerkiksi lieden tai kiukaan ylle. Tuote aktivoituu vasta kun lämpötila nousee 300-400 asteeseen, joten ei ole vaaraa että tuote rikkoutuisi vahingossa vaikkapa saunaa lämmittäessä.

Ampullit toimivat erinomaisesti myös esimerkiksi bussien ja veneiden moottoritiloissa, joissa syttyviä paloja on hankala päästä sammuttamaan. Myös sähkökaappien ja muiden sähkölaitteiden sammuttamiseen ampullit sopivat erinomaisesti, sillä käytettävä aine ei aiheuta oikosulkua kuten vesi.

Edistyksellinen mikrokalvo

Ampullin aineet vaikuttavat laskemalla lämpötilaa erittäin nopeasti ja estämällä lisähapen saantia palotilassa, jolloin tulipalo sammuu. Sammutuksen jälkeen aine jättää kohteeseen mikrokalvon, joka estää tilan uudelleen syttymisen 24 tunnin ajaksi.

Käyttöturvallisuustiedote on EY-asetuksen 1907/2006 (REACH) mukainen. Pelastustoimen laitelain mukainen (10/2007) 6§.

Bonpet-sammutusampullit ovat ympäristöystävällisiä. Niillä on 10 vuoden käyttöikä ja ne ovat täysin huoltovapaita.

Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lahden Rakennuskeskus Oy
Viipurintitie 15 B 24
15150 LAHTI

Y-tunnus: 0838840-9
Puh: 040-3795358

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lahden Rakennuskeskus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.